Digital artists
Image default
Offers

Zo motiveer je jouw team

Je wilt dat er binnen jouw bedrijf goed wordt samengewerkt. Dit kan alleen als afspraken duidelijk zijn. Je wilt het liefst alle neuzen dezelfde kant op. Zo vorm je een team. Als de samenwerking goed verloopt zal het hele team daar beter van worden. Hoe zorg je dat dit lukt? Wij stellen je vandaag aan een aantal handige tools voor, die jouw team kunnen motiveren. Lees snel verder.

 

Maak het fysiek

We leven en werken tegenwoordig eigenlijk volledig online. Ook onze planningen en andere vormen aan overzicht, zijn vaak online ingedeeld. Dat is zonde vinden wij. Als je namelijk kiest voor een fysiek overzicht van wat er moet gebeuren, kun je er niet omheen. Je kunt niet het tabblad sluiten. Een fysieke planning is vele malen effectiever. Daarom raden wij de tools van PATboard aan. Zij hebben verschillende tools waarmee ideeën een fysieke vorm krijgen. Zo hebben ze veel verschillende borden die ideaal zijn voor vergaderingen, het maken van notities en planningen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De producten zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig keer op keer gebruikt kunnen worden. Op die manier heb je een duurzaam projectbord. Hoe dit bord eruit moet gaan zien en wat het beste bij jou bedrijf past lees je zo, in de volgend paragraaf. 

 

Kies je voor een whiteboard of een glasboard?

PATboard heeft veel verschillende borden, zo past er altijd wel eentje bij jou bedrijf. Hier gaan we in op het verschil tussen een whiteboard en een glasboard. Als je kiest voor een glasboard kan je gebruik maken van nano cups. Nano cups zijn zuignappen die plakken aan gladde oppervlaktes. Dat geld dus ook voor glas. Kies je voor een whiteboard, dan kan je gebruik maken van de magnetische functie. Je kunt magnetische memo notities gebruiken om informatie op te hangen. Deze notities kun je na gebruik ook weer makkelijk schoonmaken met water. Als je ze afspoelt met water zullen ze weer zo goed als nieuw zijn. 

 

Meer weten over deze borden?

Wil nog meer opties ontdekken van PATboard? Neem dan gerust een kijkje op hun site!

 

https://www.patboard.com/nl/