Digital artists
Image default
Offers

De perfecte opslagcontainer, voor een perfecte prijs

Of u nu op zoek ben naar een permanente of tijdelijke extra opslagruimte voor uw gereedschappen, archiefdozen of verhuisspullen. Zelfbouwcontainer biedt u de juiste oplossing als u op zoek bent naar een snelbouwloods. Bij ons koopt u gegarandeerd een demontabele container voor de laagste prijs. Daarnaast kunnen onze demontabele zelfbouwcontainers ook nog eens heel snel worden opgebouwd. Het monteren of demoneren van een zelfbouwcontainer kost u weinig tijd. De exacte tijd is afhankelijk van de afmetingen van de container en het aantal personen waarmee u de container op wilt gaan bouwen. U heeft enkel een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine voor nodig. Onze zelfbouwcontainers zijn gemaakt van gegalvaniseerde panelen. Vanwege het lichte gewicht van het materiaal kan de materiaalcontainer makkelijk verplaatst worden.

 

Waarom een demontabele container van zelfbouw?

De 10ft container is een loods die makkelijk in elkaar te zetten. De loods bestaat namelijk uit 6 onderdelen die via een schuifsysteem en een pinnetje om de wanden bij elkaar te houden in elkaar gezet kunnen worden. Door het schuifsysteem hoeft er geen gereedschap gebruikt te worden om de loods op te bouwen. De reden dat de container uit meerder onderdelen bestaat is niet alleen het makkelijk op en afbouwen van de container maar ook vooral de mogelijkheden waar je de container kan plaatsen, want een zeecontainer kan je alleen plaatsen op plekken die toegankelijk zijn met een heftruck of hijskraan. De opslagcontainer die is ook te verplaatsen door middel van mankracht. Het is hierdoor mogelijk om de loods door kleine doorgangen en openingen te brengen. Zo heb ik zelf een keer een materiaalcontainer door een gangpad tussen huizen door moeten tillen om in een tuin te kunnen zetten. de heftruck was te breed voor dit pad en de klanten hadden geen hijskraan tot hun beschikken dus dan is het ideaal als de demontabele container ook door te tillen verplaats kan worden. Gelukkig beschikt de gekleurde container ook over hijsogen en heftruckkokers voor wanneer het wil mogelijk is om een hijskraan of heftruck te gebruiken. Deze loods heeft geen specifieke fundering te hebben want de kan gewoon op de tegels of vloer staan. het is daarentegen wel handig om een ondergrond te hebben die helemaal waterpas is. het laatste voordeel van deze materiaalcontainer is dat volgens de wet en de gemeente er geen vergunning aangevraagd hoeft te worden. Dit komt onder andere doordat de loods makkelijk te verplaatsen is.

 

Op zoek naar een goedkope zelfbouw loods?

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Zelfbouwcontainer levert demontabele containers voor de laagste prijs. De container is gemaakt van gegalvaniseerd staal. U kunt kiezen aan welke zijde de deuren geplaatst moeten worden en of dit er één of twee mogen worden. Om de 10ft container makkelijk te kunnen verplaatsen is deze voorzien van heftrucksleuven en hijsogen. Iedere demontabele container is daarnaast voorzien van een houten vloer. Deze vloer is gemaakt van spaanplaat. Spaanplaat is gemaakt van spaanders en bindmiddel. Door dit samen te persen ontstaat een stevige plaat, die veel gebruikt wordt in de bouw. Het is een relatief goedkoop materiaal. Hierdoor kunnen we de prijzen van onze demontabele containers laag houden.

 

Loods zonder fundering

Al onze demontabele zelfbouwcontainers kunnen als loods fungeren. Er is niet eens een fundering  voor nodig. De zelfbouwcontainers zijn zo ontwikkeld, dat ze op de hoekpunten steunen. Om er voor te zorgen dat uw zelfbouwcontainer waterpas staat, worden er voorgesneden houten vulplaatjes meegeleverd. Hiermee kunt u de container waterpas zetten. Een harde ondergrond is hierbij wel gewenst. Wanneer de ondergrond erg zacht is en u van plan bent om een aantal containers op elkaar te stapelen, dan is het verstandig om de container bijvoorbeeld op een funderingsplaat te zetten.

 

Vergunningsvrije loodsen

Wilt u weten of het noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen, dan kunnen we u alleen maar adviseren contact op te nemen met de gemeente van de plaats waar u de demontabele zelfbouwcontainer wilt plaatsen. De regels hieromtrent zijn namelijk erg verschillend per gemeente en veranderen nogal eens in de loop der tijd. Kijk dus altijd goed na wat de regels van uw gemeente zijn, als u een snelbouwloods wilt plaatsen.

 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een snelbouwloods bij ons bestellen.  Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek, aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-065590 / 010-5220544.

U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfcontainer.nl

Wij bieden u de laagste prijsgarantie en 1 jaar garantie volgens de voorwaarden van de fabriek. Via onze website kunt u een persoonlijke offerte aanvragen.