Digital artists
Image default
Services

Wilt u ook investeren of beleggen in vastgoed?

Kiest u ervoor om te beleggen in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed? Dan kiest u voor een zorgeloze investering. Bij dit vastgoedbedrijf doet u een veilige en zekere investering in vakantiewoningen. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het investeren, bouwen en innoveren van toeristische parken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw investering veilig verloopt. Klinkt dit goed in uw oren? Neem dan nu contact op met het bedrijf en maak een start aan uw investeringsproces.

Start vandaag nog met investeren in vastgoed

De medewerkers van dit vastgoedbedrijf uit Goes in Zeeland helpen u met alle plezier met de beginstappen van het investeren en beleggen in vastgoed. De eerste stappen die u in zo’n proces zet, kunnen soms enorm spannend zijn. Juist daarom helpen de experts van Center Parcs Vastgoed u hier zo goed mogelijk doorheen. Bovendien garanderen ze u zekerheid en een veilige investering. De huurovereenkomst die u tekent is tot wel 15 jaar geldig. Hierdoor bent u verzekerd van een goede investering, ook op langere termijn. Heeft u een vakantiehuis gekocht? Dan komt u daarna nooit voor bijkomende kosten te staan. Bij eventuele schade of onderhoudswerkzaamheden, wordt alles door het vastgoedbedrijf bekostigd. Dat is nog eens zorgeloos investeren! Daarnaast ontvangt u elk kwartaal vaste opbrengsten van uw cottage ongeacht de bezetting. Dit bedrijf staat dus garant voor veiligheid en zekerheid. Wilt u ook investeren in Center Parcs Vastgoed, dat al meer dan 50 jaar kennis en ervaring heeft opgedaan? Bekijk dan nu online de verschillende vakantiehuisjes in Frankrijk, Nederland, België en Duitsland die te koop staan en vindt er een die perfect past bij uw budget.

Ontvang een vaste huuropbrengst

Als u begint met investeren of beleggen bij Center Parcs Vastgoed, dan ontvangt u uw hele contract lang een vaste huuropbrengst, ongeacht de bezetting van het huisje. Wilt u meer weten over het investeren of beleggen in vastgoed? Neem dan nu contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder in het investeringsproces.