Digital artists
Image default
Beauty and Personal Care

Wat helpt tegen donkere pigmentvlekken op het gezicht

Wat helpt tegen donkere pigmentvlekken op het gezicht

Elke vrouw is er natuurlijk stiekem bang voor. Wat als jou gezicht nou verpest wordt door lelijke pigmentvlekken op het gezicht. Natuurlijk denk je hier nooit aan tot je ze eenmaal in veelvoud hebt.

Waardoor ontstaan er vaak pigmentvlekken op het gezicht?

Waarom juist het gezicht. Dit is eigenlijk heel logisch. Je gelaat komt namelijk het aller vaakst in het zonlicht. Hierdoor komt er naarmate je ouder wordt hoe dan ook een verstoring van het pigment. Hierdoor ontstaan pigmentvlekjes. Worden het er meer of worden ze groter dan ga je er zeker last van ondervinden.

Kun je pigmentvlekjes op het gezicht voorkomen?

Gezien het deels al erfelijk wordt bepaald, kan je maar zo de pech hebben dat je een lichaam vol met pigmentvlekken en moedervlekken zult ontwikkelen. Toch kun je door beschermende kleding en een goede SPF te smeren voorkomen dat de pigmentvlekken onnodig gevoed worden door de schadelijke straling uit de zon. Hierdoor kun je het nog meer ontstaan van donkere huidvlekken dus deels mee voorkomen.

Permanent camoufleren van pigmentvlekken!

Waarschijnlijk heb je er vast al eens van gehoord of erover gelezen. Skinlight! Dit is een natuurlijke crème om speciaal gemaakt om pigmentvlekken op het gezicht aanzienlijk te verbleken. Deze behandeling komt zoals al vertelt in een crème. Je smeert deze crème 2 maal daags op een schone huid. Daarna breng je een hoge SPF crème op.

http://skinlight.nl/