Digital artists
Image default
Travel

Luxe rondreizen boek je bij All over Tours

Graag wijzen we je op onze luxe rondreis Vietnam. Vietnam heeft een turbulente geschiedenis en is een land vol verrassende contrasten. In de moderne stad Saigon vind je hippe winkelstraten waar je volop kunt shoppen. Trendy eetgelegenheden, cafés en terrassen zijn er volop. Je kunt ook kennis maken met het oude Vietnam. Denk dan onder meer aan de eindeloze rijstvelden en authentieke straatverkopers.

Reis op maat

All over Tours is bekend vanwege de kwalitatieve, luxe reizen die we volledig op maat samenstellen. Om je alvast in de stemming te brengen presenteren we een aantal voorbeeldreizen. Allereerst onze uitgebreide luxe rondreis door Vietnam. Op het programma staan onder meer Sapa, Halong Bay, Hanoi, Saigon en de Mekong Delta. Een rondreis door Vietnam én Cambodja is een andere optie. Je wordt begeleid door een privégids en maakt kennis met de bergstammen in het noorden. Ben je enthousiast, dan kun je zelfs online een reisvoorstel aanvragen.

Thailand, adembenemend mooi

De luxe rondreizen in Thailand van All over Tours zijn erg populair. Het leuke van Thailand is dat het interessant is voor alleenstaande, stelletjes en gezinnen. Thailand is een veelzijdig land. In Chiang Mai en Bangkok valt op cultureel gebied van alles te beleven. De natuur is adembenemend mooi. En de keuken overheerlijk! De Thaise bevolking is zeer gastvrij. Vol trots en warmte zullen ze jullie welkom heten. Alle All over Tours-vakanties zijn 24/7 online te boeken. Dat geldt ook voor onze huwelijksreis en reis met kinderen naar Thailand. Maar om de reis echt passend bij je wensen te maken is het fijn om even af te spreken. Kom eens bij ons langs, of maak een afspraak; dan komen we bij jou langs! Als je belt naar +31 713 31 90 34 worden al je vragen in een keer beantwoord. Tot slot nog de mededeling dat je bij All over Tours ook terecht kunt voor trips naar andere bestemmingen. Afrika, De Pacific, Australië & Nieuw Zeeland zijn enkele voorbeelden.

https://www.allovertours.nl/