Digital artists
Image default
Architecture

Ken jij SKEPP al?

41 kantoorpanden in Brussel, 21 kantoorpanden in Antwerpen en 13 kantoorpanden in Mechelen. Nu hebben we het alleen nog over de geheel te huren kantoorpanden in slechts enkele steden uit het assortiment van SKEPP. In de populaire steden binnen België staan er tal van kantoren tot je beschikking. Benieuwd welk SKEPP kantoor te huur bij jouw wensen past? Kijk dan snel even verder, wellicht kun je er dan al eerder aan het werk dan je had verwacht.

Waarom huren via SKEPP?

Een nieuw kantoor huur je niet zomaar. Je moet er een goed gevoel over hebben en het moet passen bij je bedrijfssfeer en werkwijze. Daarbij moet het passen binnen je vastgestelde budget. Waar zie jij straks je bedrijfsauto of -fiets iedere dag neerzetten? Bij SKEPP krijg je alle gelegenheid om een goed beeld te schetsen van de beschikbare ruimte die je op het oog hebt. Dit gaat bij SKEPP net even verder dan kwalitatieve foto’s en hoogwaardige video’s. Want bij een goed beeld hoort ook een virtuele 3D rondleiding, maar ook zeker een echte rondleiding met een ervaren specialist aan je zij. Hoewel je een goede keuze wilt maken, is het ook zaak om zo snel mogelijk een plaats te hebben waar je aan het werk kunt. Dat begrijpen ze bij SKEPP. Daarom hoef je nooit lang te wachten tot je in je gloednieuwe kantoorruimte terecht kunt. Maandag beginnen?

Vragen of aanvullende informatie?

Maandag beginnen klinkt natuurlijk mooi, maar je moet wel weten waar je aan toe bent. Natuurlijk moet je te allen tijde met je vragen bij de experts terecht kunnen. Hiervoor kun je terecht bij de medewerkers van SKEPP. Zij kennen het actuele aanbod op hun duimpje en kunnen precies vertellen welke mogelijkheden er op dit moment zijn. Via het nummer 03278481091 zijn deze experts op werkdagen zelfs tot 21 uur bereikbaar. Zo kun je ook na je werk gerust nog even bellen. Vragen stellen kan ook via info@skepp.nl of laat je gegevens achter op de website. De medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

https://skepp.com/be/