Digital artists
Image default
Business

Het vergeten van spullen als je op reis gaat

Je bent vroeg opgestaan en hebt lekker staan bekvechten met je partner. Tot overmaat van ramp is de slonzige taxichauffeur met gigantische snor en Prada zonnebril 20 minuten te laat. Onderweg naar het vliegveld erger je je aan de geur van munt en tabak in de taxi, om nog maar te zwijgen over het teveel aan borsthaar wat uitpuilt bij de chauffeur. Zes diepe zuchten, vijf cappuccino’s en drie uren later heb je dan eindelijk je plek in het vliegtuig bemachtigd. Je ploft opgelucht neer en terwijl alles in gereedheid wordt gesteld om op te kunnen stijgen, bedenk je je iets. Je bent allerlei spullen vergeten! Voor veel mensen zal dit vast herkenbaar klinken.

Geheugensteuntjes voor als je gaat reizen

Als je mensen zou vragen wat ze het belangrijkste vinden om bij zich te hebben op reis, zegt het overgrote deel dat dat hun telefoontje is. Helaas is de hedendaagse technologie nog niet zover dat telefoons opgeladen kunnen worden zonder oplader. Een oplader kopen op de bestemming zelf is vaak ook geen succes. Het is dus absoluut zaak om je oplader niet te vergeten! Ook gaan veel laders snel stuk op vakantie. Ga dus voor kwaliteit, zoals een JBL Charge 3 oplader bijvoorbeeld. Zorg dat je je JBL Charge 3 oplader last minute op je koffer legt, zodat je de lader niet vergeet. Daarnaast worden brillen ook vaak vergeten. Bewaar vooraf jouw brillen, zonnebrillen en lenzen bij elkaar zodat je ze niet kunt missen. Daarnaast houden veel mensen van een leuk kaart- of dobbelspelletje op vakantie. Zeker als je nieuwe mensen ontmoet is het ontspannend en gezellig om urenlang spelletjes te spelen. Tandenborstels worden meestal ook vergeten, maar vaak kun je die op je bestemming aanschaffen. Toch is het wel zo fijn als je je geliefde tandenborstel bij je hebt (zeker als het gaat om een elektrische). Schrijf van tevoren alles wat je mee wilt nemen op papier en werk je lijst af. Zo weet je zeker dat je alles bij je hebt.

Vloeistoffen en handbagage

Voorkom schaapachtige blikken van de douane als je je literflessen Spa uit je handbagage moet halen. Te veel vloeistoffen zijn niet toegestaan en dit weet iedereen natuurlijk. Sla op voorhand kleine verpakkingen in. Hier kun je al je vloeistofachtige producten in vervoeren.

https://www.kabelmaatje.nl/speaker-oplader/voor-jbl/