Digital artists
Image default
Food and Drink

Goedkoop een cocktailbar huren

Heb jij binnenkort iets te vieren? Dan zijn cocktails hét drankje om er een feest van te maken! Als je normaal op een menukaart kijkt, zijn cocktails toch wat prijziger dan de andere drankjes. Voor cocktails op jouw feest of evenement hoef jij gelukkig niet de hoofdprijs te betalen. Bij Bar Company kun je namelijk heel goedkoop een cocktailbar huren! Met onze heerlijke en scherp geprijsde cocktails, heb jij de beste prijs-kwaliteit verhouding die je kunt krijgen. En gegarandeerd succes dus!

Goedkoop een cocktailbar huren met de lekkerste cocktails

Wij hebben passie voor cocktails. En dat proef je terug. Onze cocktailshakers zijn continu bezig om de beste smaakcombinaties te ontdekken. Daardoor ben jij verzekerd van de lekkerste cocktails. Je betaalt slechts € 3,95 per cocktail. We schenken voornamelijk de meest populaire cocktails. Daarnaast schenken we alcoholvrije cocktails. Op deze manier houden wij onze cocktailbars toegankelijk voor iedereen. We adviseren je graag over de beste cocktails voor jouw feest.

Totaalconcept

Als je een feest organiseert, wil het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat alles klopt. We gaan voor een totaalconcept. Zo hebben we een breed assortiment aan mobiele cocktailbars. Deze zijn aangekleed van rustiek tot modern. Voor elke gelegenheid kunnen wij een passende bar leveren. Wij regelen alle benodigdheden, van ingrediënten tot bar personeel. Onze ervaren en gastvrije cocktailshakers staan klaar om jouw feest compleet te maken! Wij vinden lekkere cocktails natuurlijk belangrijk, maar we willen vooral dat de sfeer er goed inzit op jouw feest! We zetten daarom graag een stapje extra om jouw gasten te vermaken. Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Vraag dan de prijsopgave op.

https://www.barcompany.nl/