Digital artists
Image default
Offers

De geschiedenis van de headshop

In een headshop koop je producten die je helpen bij het gebruik van verdovende middelen. Een headshop verkoopt echter zelf geen psychoactieve stoffen. Hier kan je alleen grinders, lang papier, snuiftabakartikelen en waterpijpen kopen. Als je op zoek bent naar de beste collectie headshop producten, zoek dan niet verder. 24high verkoopt allerlei headshop producten. Ze testen al hun producten onafhankelijk in hun headshop. Pas als ze slagen voor deze test, nemen ze de producten op in hun online headshop. Ze werken er hard aan om de beste online headshop van Europa te worden!

Een stukje geschiedenis

Ergens in de jaren zestig dook de eerste headshop op in steden met een hoge concentratie aan studenten. Een headshop is vooral ontstaan ​​als verlengstuk van zelfstandige poster- of kaarsenwinkels. Volgens sommige bronnen was de Psychedelic Shop in Haight Street in San Francisco, Californië de eerste headshop. Deze zogenaamde eerste headshop werd gerund door de Amerikaanse legerveteraan Ron Thelin en zijn jongere broer Jerry. De oorsprong van deze headshop is niet helemaal duidelijk: sommigen zeggen dat het in 1964 is geopend, anderen beweren dat het pas in 1966 is geopend. Het is niet duidelijk waar de term headshop precies vandaan komt. De term ‘headshop’ kan afkomstig zijn van de eufemistische uitdrukking ‘get your head on’, die soms wordt gebruikt als het gaat om het gebruik van verdovende middelen. In het Engels is een standaardterm voor recreatieve drugsgebruikers bijvoorbeeld het woord “pothead” (voor cannabisgebruikers). Het lifestyle-aspect kan afkomstig zijn van andere enthousiaste fans of hobbyisten, zoals “deadheads” (fans van de band The Grateful Dead) of “motorheads” / “gearheads” (mensen die sleutelen aan hun auto of recreatief met hun motor rijden). De term headshop komt waarschijnlijk uit deze brede achtergrond.

24high.nl

Waar je voorheen naar een headshop winkel moest, bestel je vandaag de dag je headshop producten gewoon online. 24high verkoopt allerlei headshop-producten. Ze testen al hun producten onafhankelijk in hun headshop. Pas als ze slagen voor deze test, nemen ze ze op in hun online headshop. Uw bestelling wordt veilig en discreet verzonden. Niemand zal weten dat je producten hebt besteld bij een online headshop. Geïnteresseerd? Kijk snel op hun website!

 

https://www.24high.nl/